Over ons

Bij Partydeco Volendam besteld u gepersonaliseerde cadeautjes en ballondecoraties online!

In 2020 is bij ons het idee ontstaan om een webshop te starten. We zijn begonnen met gepersonaliseerde cadeautjes zoals knuffel met foto, kussens met foto, mokken met foto e.d. 
Al vrij snel kwam de vraag, kan ik bij jullie ook ballonnen kopen voor mijn kraamfeest?
Dit is natuurlijk een heel andere tak van sport maar het wekte wel onze interesse.
Ik (Danielle) ben toen meerdere cursussen en workshops gaan volgen en heb ik uren doorgebracht op internet om inspiratie op te doen. 
Eind 2022 hebben we de stap genomen om dan echt ballondecoraties te gaan maken voor onze klanten. 
Dit is zo’n succes geworden dat we hebben moeten besluiten om het assortiment gepersonaliseerde cadeautjes in te gaan krimpen en ons meer te gaan richten op de ballondecoraties.
Over het algemeen zult u Danielle treffen als het gaat om ballondecoraties maar Johan zal zich steeds meer gaan laten zien i.v.m de vele aanvragen. 
En wie weet kan onze Dylan over een paar jaar ook mee om ons te assisteren!

over ons

Partydeco Volendam

Ballondecoraties speciaal voor u gemaakt.

De ballondecoraties die het meest verkocht worden kunt makkelijk online bestellen in de webshop. Maar bent u opzoek naar iets echt unieks? Mail of stuur een whatsapp. Zo kunt u uw specifieke wensen aan ons doorgeven. Wij kunnen dan ook meedenken en zo komen we tot een echt unieke ballondecoratie. 

Cadeauballonnen voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit of het om een verjaardagscadeau gaat, een kraamcadeau, een Valentijnscadeau, een cadeau voor Moederdag of Vaderdag of voor een andere gelegenheid. Wij bieden voor elk feestelijk moment de juiste cadeauballon, omdat al die bijzondere momenten vragen om een met zorg uitgekozen verrassing. Daar wordt niet alleen de ontvanger heel blij van, maar u als gever natuurlijk ook.
Bestel de mooiste gepersonaliseerde cadeaus bij ons online mee met uw cadeauballon en wij zorgen er voor dat het gepersonaliseerde cadeau in de cadeauballon komt. 
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander cadeau of cadeaubon in de ballon te laten doen. U kunt dan contact opnemen en een afspraak maken om het cadeau langs te brengen zodat wij het in de cadeauballon kunnen doen.

Cadeaus met een persoonlijk tintje zijn het allermooist.

Vandaar dat onze cadeaus gepersonaliseerd kunnen worden met leuke teksten en mooie foto´s. Zo bieden wij onder andere gepersonaliseerde mokken, pannenlappen, kussens, onderzetters en knuffels met foto aan. Dit soort cadeaus zullen met groot enthousiasme worden ontvangen. En dat is niet zo gek, het is toch prachtig om een cadeau te ontvangen dat voorzien is van een persoonlijke tekst en een prachtige foto? Neem vandaag nog een kijkje in onze mooie webwinkel en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment verrassende cadeautjes en ballondecoraties

 Wij bedrukken de artikelen in ons eigen bedrijf. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos!

Heeft u liever een andere ontwerp of vind u het lastig om zelf te ontwerpen neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder om tot een uniek ontwerp te komen