Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,50 per brievenbusverzending of €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@partydecovolendam.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten op maat

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die op maat zijn gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Zoals:

  • Alle artikelen met uw gekozen foto
  • Producten met naam
  • Producten met een door jouw gekozen tekst
    Ballondecoraties   

Retour verzending

Een retourzending is voor rekening en risico van u als koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending. Uw retourzending dient verpakt te zijn in de originele verpakking.

Partydeco Volendam – Retouren
Bloedkoraal 11
1132RH Volendam

Graag eerst even contact opnemen via de e-mail.